Oversettelse

Med over 25 års erfaring i bransjen leverer Salita skriftlige oversettelser på de fleste språk. Vi oversetter alle slags dokumenter og vi jobber med både offentlige og private aktører i næringslivet.

Bestilling av oppdrag foretas med effektiv responstid på MySalita, vår bestillingsportal - enten du er ny eller eksisterende kunde.

Uavhengig av størrelsen på ditt prosjekt så finner vi en løsning!

* Vi oversetter ikke vitnemål, attester eller andre dokumenter for privatpersoner. 

Oversettelse, translation

Et utvalg partnere:

My Salita
Effektiv bestilling

Du kan enkelt bestille et oppdrag i vår bookingplattform MySalita. Bruker du MySalita, vil dokumenter bli trygt håndtert i henhold til de strengeste bransjekrav og du vil kunne få en snarlig tilbakemelding på dine oversettelser. Samtidig får du en effektiv og ryddig oversikt over alle dine prosjekter.

Sikker lagring
Sikker lagring

Vi forstår hvor viktige dine data er for deg! Vi bruker HTTPS med SSL-krypteringsteknologi sammen med andre tiltak for å sikre at data til enhver tid lagres forsvarlig. GDPR er selvfølgelig ivaretatt. Vi håndterer dine sikkerhetskrav og vår skybaserte plattform MySalita er sikret i henhold til ISO27001.

Responstid

I tett dialog med kunden, blir vi enige om en tidsplan, samt kriterier for når en respons kan foreligge. På denne måten får vi avklart behov og forventning knyttet til oppdraget. Vi etterstreber en smidig håndtering uten at det går på bekostning av kvalitet!

Våre tjenester:

Juridiske Oversettelser

Vi kan juss

Siden 1995 har vi oversatt dokumenter innen forretningsrett, sikkerhet, forsikringsrett, opphavsrett, konkurranserett, gjeldsforhandlinger og konkurser, eiendom, foreninger, og offentlig rett, i tillegg til sivile og kriminelle saker. Les mer her!

Medisinsk oversettelse
Medisinsk oversettelse

1 kan være én for mye...

Våre statsautoriserte translatører har dyp kjennskap til helseindustrien. Vi tilbyr tjenester til klinikker, apoteker, legekontorer, sykehjem, og helseorganisasjoner. Vår tekniske nøyaktighet sikrer at dine helserelaterte termer og setninger blir oversatt riktig. Les mer her!

Teknisk oversettelse
Teknisk oversettelse

Nøyaktighet er en dyd

Salita leverer profesjonell oversettelse av tekniske dokumenter, og har fagoversettere med teknisk erfaring innen en rekke ulike bransjer.

Vi finner oversetteren med kunnskap og kompetanse for akkurat din bransje, enten det er profesjonelle oversettere, oversettere med statsautorisering og/eller fagkunnskap. Les mer her!

Salita har særlig erfaring med oversettelse innenfor følgende fagområder:

Jernbaneteknikk, Bygg & anlegg, Flyteknikk og IKT.

Komersielle dokumenter
Kommersielle dokumenter

Forskjellen på + og -

Kommersielle oversettelser er nødvendige for at bedriften din skal kunne vokse internasjonalt eller med ansatte som snakker et annet språk enn ditt. Å velge en pålitelig og erfaren leverandør vil sikre kvaliteten på oversettelsene og øke konkurranseevnen din i nye markeder.

Få dine SEO-tekster oversatt! Vi oversetter merkevaremateriell, pressemeldinger, reklamekampanjer, banner-/videoreklamer, pressesett, landingssider, og presentasjoner - og har lang erfaring med alle typer markedsrettede oversettelser.


Andre dokumenter
Andre dokumenter

Annet

Salita leverer profesjonell oversettelse av alle typer dokumeneter.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller bestill oversettelse direkte i MySalita.

Kontakt oss

Dersom du ønsker å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt, ta kontakt med oss.

Kontakt salg oversettelse