Ansatte

Bilde av Marte Sigmundstad
Marte SigmundstadCEO/Daglig Leder
Bilde av Arash Shahkarami
Arash ShahkaramiCOO
Bilde William Ransby
William RansbyAvdelingsleder/prosjektleder oversettelse
Bilde av Duy Le
Duy LeRegnskapsmedarbeider
Bilde av Milos Gajic
Milos GajicStatsautorisert tolk/Salita Academy
Bilde av Linda Lunder
Linda LunderLeder kundesenter
Bilde av Mark Andre Solhaug
Mark Andre SolhaugTolkeformidler
Bilde av Parminder Kaur
Parminder KaurTolkeformidler
Jeiharan JegathesanRegnskapssjef
Sara BahtaProsjektleder oversettelse
Hanna EftedalHR Manager
Vetle Hüth Olsen
Vetle Hüth OlsenProsjektassistent Oversettelse

Hvem er Salita?


Vår tolketjeneste ble startet i 1995, og vi har i en årrekke vært en ledende leverandør av tolke- og oversettertjenester i Norge. I dag er vi en av landets største og mest erfarne formidlere av språktjenester.

  • Som et ledd i behovet for å styrke vår digitale posisjon, og tilfredsstille etterspørsel etter nye tjenester i den digitale tidsalder, ble Salita solgt til teknologiselskapet Skiwo AS i februar 2020 .
  • Oppkjøpet innebærer en videreføring av Salitas organisasjon, personell og ressursbase, samtidig som vi vil gå styrket inn i fremtiden med forbedret teknologi for bestilling og utføring av språktjenester.
  • I dag har vi en av de sikreste og mest avanserte bestillingssystemene for tolk og oversettelse i bransjen, MySalita. Dette bidrar til en smidigere håndtering for både tolker, oversettere og kunder, og fungerer i dag som et midtpunkt for samtlige brukere av våre tjenester.

Kontakt oss

Bilde av mann på på kundesenter - Ta kontakt

100% dedikerte medarbeidere

Salita består av et dedikert team med utfyllende språkekspertise som jobber hardt for å sikre at våre kunder til enhver tid skal ha tilgang på de beste språktjenestene. Vårt team består av profesjonelle tolker og oversettere som er ekstremt dyktige i å håndtere språklige utfordringer og forstå kulturelle forskjeller på en effektiv måte.

Teamet består av erfarne prosjektledere som gir enestående kundeservice og støtte, og som sørger for at alle prosjekter blir gjennomført på en effektiv og profesjonell måte. Vårt administrative team bidrar til å sikre at virksomheten vår fungerer sømløst, fra økonomi og IT til HR, m.m. Med vår ekspertise kan vi levere oversettelser og tolkninger av høy kvalitet til våre kunder og sikre at du får kommunisert effektiv - på tvers av språk og kulturer.