Jobber du med språk?

Å jobbe som tolk eller oversetter hos oss i Salita, betyr å jobbe for en av Norges største private landsdekkende leverandører av tolketjenester.

Med over 25 års erfaring i bransjen, lever vi av store kvalitetsleveranser for både offentlige og private aktører. Med moderne teknologiske løsninger som gjør oss til en markedsledende leverandør av språktjenester, leverer vi tolketjenester og oversetter dokumenter på over 100 språk. 

Vi samarbeider med kvalitetssikrede, erfarne tolker og oversettere på de fleste språk og dialekter. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan jobbe sammen for å løse språklige utfordringer og skape økt forståelse mellom mennesker.

Tolk og oversetter

Hvordan komme i gang?

Fyll krav
1Fyll krav
Send søkand og CV
2Send søknad & CV
Ta oppdrag MySalita
3Få oppdrag i MySalita

Hva ser vi etter?

Salita ønsker å tilby de høyest kvalifiserte og mest engasjerte tolkene og oversetterne, som virkelig brenner for yrket sitt. Oppdragsmengden er stor og vi får forespørsler på over 100 språk. Dette betyr at vi er nødt til å ha en bred portefølje av dyktige mennesker med god språkforståelse - for hele tiden å kunne møte etterspørselen i markedet.

Krav

Les mer om kravene for å jobbe i Salita:

Bilde : krav for å jobbe i salita

Medlem av NHO – Språktjenester

NHO Språktjenester er en del av landsforeningen NHO Service, som er bransjeforening for ansvarlige servicevirksomheter på tolkeområdet. Foreningen representerer de private tolkeformidlerne, med lang erfaring innen leveranser av tolketjenester til offentlige og private virksomheter. Formålet er å skape verdier og fremme kvalitetsutvikling og effektive tjenester i samarbeid med offentlige myndigheter og andre aktører i tolkebransjen.

Kom i gang!

1

Krav

For å kunne bli vurdert er det viktig at du har satt deg inn i våre krav.

2

Søknad

Dersom du fyller kravene, send oss en oppdatert søknad inkl. CV.

3

App

Last ned MySalita-appen så du har oversikt over dine oppdrag, får varsler og ikke går glipp av viktige oppdrag.

4

MySalita

Når du har registrert deg og blitt vurdert, kan du benytte vår unike plattform til å motta oppdrag og følge med på din historikk. MySalita er nå din personlige bookingportal.