Jobb som tolk eller oversetter

Slik registrerer du deg som tolk

1. Registrer deg her

2. Fyll ut skjema

3. Ta oppdrag

Over 25 års bransjeerfaring

Vi er på utkikk etter deg som allerede jobber som tolk, men ønsker flere oppdrag eller deg som er interessert i tolkeyrket og vil å vite mer om hva dette innebærer.

Salita opplever en økning i antall tolkeoppdrag og vil derfor komme i kontakt med tolker på følgende språk:
kurmanji, pashto, vietnamesisk, igbo, nuer, dinka, masalit, tigre, bilen, bisaya, kantonesisk, khmer, hausa. Andre språk kan også være aktuelle.

Dersom du ikke har tolkeerfaring fra tidligere, men ønsker å vite mer om tolkeyrket, holder vi kurs og driver kontinuerlig opplæring for aktuelle kandidater.
 

Å jobbe som tolk hos Salita betyr å tolke for en av Norges største private landsdekkende leverandører av tolketjenester.

25-års erfaring i bransjen, store kvalitetsleveranser samt moderne teknologiske løsninger  gjør oss til en markedsledende leverandør av språktjenester. Vi leverer tolketjenester og oversetter dokumenter på over 200 språk. Vi samarbeider med kvalitetssikrede, erfarne tolker og oversettere på de fleste språk og dialekter.
 

Medlem av NHO – Språktjenester

NHO Språktjenester er en del av landsforeningen NHO service, som er bransjeforening for ansvarlige servicevirksomheter på tolkeområdet. Foreningen representerer de private tolkeformidlerne, med lang erfaring innen leveranser av tolketjenester til offentlige og private virksomheter. Formålet er å skape verdier og fremme kvalitetsutvikling og effektive tjenester i samarbeid med offentlige myndigheter og andre aktører i tolkebransjen.
 

Våre kunder

Vi har høy tillit hos våre kunder. Flere store private og offentlige oppdragsgivere har valgt Salita som sin leverandør av språktjenester. Vi formidler tolk gjennom rammeavtaler med flere helseforetak, departementer, store og mindre kommuner over hele landet.