Søk

Søk pensumstipend til tolkeutdanning 2016

Oppdatert: 18. nov. 2020

VI ER HER FOR DEG!

Flere og flere av våre tolker satser på tolkeutdanning og statsautorisasjon. Har du fått opptak til 2016-studie? Gratulerer! Vi skal gi deg støtte og oppfølging du trenger for å komme i mål.

PENSUMSTIPEND

Salita tolke- og translatørtjeneste har i flere år delt ut pensumstipend på 3000 kr til sine tolker. Dette er engangsutbetaling som gis til 4 personer for å dekke pensum til Tolking i offentlig sektor-30stp.

For å søke stipend må du fylle ut Søknadskjema for utdanningsstøtte 2016 “Tolking i offentlig sektor” 30stp. Du finner skjemaet ved å klikke på linken nedenfor

https://no.surveymonkey.com/r/Salita_stipend2016

Søknadfrist for å søke stipend er 15. februar 2016.

FAGMØTER

I 2016 skal vi fortsette med å arrangere « Salitas kaffemøter» i forbindelse med statsautorisasjonsprøven. Statsautoriserte tolker og tolker med tolkeutdanning vil møte deg for å diskutere faglige problemstillinger og ev. studieutfordringer.

Forbereder du deg til autorisasjonsprøve i tolking? Kan du møte dine kolleger i våre lokaler for å øve til eksamen i din språkgruppe – i vår avholdes det statsautorisasjon på somali.  Følg med vårt Nyhetsbrev og Facebook-side – mer informasjon kommer.

VEILEDNING

Profesjonelle veiledere med relevant utdanning og tolkeerfaring kommer til å svare på alle dine spørsmål ifm videreutdanning samt andre kvalifiseringstilbud.

Har du ikke kommet på tolkeutdanningen i år? Ikke gi opp, men søk igjen ved neste sjanse – vi holder oss oppdatert på prøver samt utdanningstilbud for tolker. Som tolk hos Salita får du beskjed om de tilbudene som er relevant for deg fortløpende. Vi skal hjelpe deg med å dokumentere din realkompetanse og hva som er lurt å jobbe med for å bestå opptaksprøven.

Alt er mulig, om viljen er der! :-)

8 visninger

Siste innlegg

Se alle