Søk

KURS I KULTURFORSTÅELSE

Oppdatert: 18. nov. 2020

For å lykkes med kommunikasjon på tvers av kulturer kan en benytte seg av en kulturtolk. Salita synes at det kan være problematisk å la en person “tolke kulturen” , vi anbefaler  derfor at statlige og kommunale ansatte satser på å øke sin interkulturelle kompetanse. Dette vil hjelpe dere å ta bedre beslutninger og vurderinger selv.

Kursets innhold og utbytte

Dette grunnkurset gir et bredt perspektiv på tilnærminger og teorier innenfor kulturfaget. Etter kurset skal deltakere kunne bruke teorier som verktøy for å sammenligne kulturer, analysere kulturell bakgrunn, danne seg en oppfatning hva kulturell identitet er. Man skal kunne være mer kultursensitiv og bevisst på sin egen kulturelle bakgrunn og hvordan den påvirker måten en oppfatter virkeligheten Hvordan ens bakgrunn påvirker handlingsmønsteret og forventninger til de andre.

Deltakere skal tilegne kulturkompetanse for å kommunisere effektivt på tvers av kulturer, kartlegge mulige kulturelle forskjeller og potensielle kulturelle konflikter/muligheter. Forelesning og praktiske oppgaver i grupper baserer seg på mulige situasjoner/behov i kommuner/i tjenester. Kurset holdes av personell med høyere utdanning i sosialantropologi og interkulturell kommunikasjon.

Send forespørsel om kurs i kulturforståelse Legg inn opplysninger i de aktuelle feltene (feltene merket med * er obligatoriske), og send trykk på "send inn skjema".

  1. Kontaktperson * Required


  1. E-post * Required

  1. Telefon * Required


  1. Forespørsel


61 visninger

Siste innlegg

Se alle